Yritys

Rakennamme asuntoja Pirkanmaalle vetovoimaisiin kohteisiin, joissa palvelut ovat lähellä ja asunnot säilyttävät arvonsa. Pyrimme rakentamaan kohteemme mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja pieneen hiilijalanjälkeen tähdäten. Valitsemme huolellisesti kaikista laadukkaimmat rakennusmateriaalit, jotka kestävät aikaa, käyttöä sekä Suomen sääolosuhteita. Kohteissamme yhdistyvät laatu, tyylikkyys sekä käytännöllisyys.

Valintoja, joilla on merkitys

Panostamme vahvasti työn laatuun ja huolellisuuteen rakennushankkeen kaikissa vaiheissa – suunnittelusta toteutukseen ja lopputulokseen saakka. Kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita ja tarpeita pystymme tarjoamaan koteja, joissa aidosti viihdytään ja tavoitteenamme onkin aina varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen vielä vuosienkin päästä.

Käytämme taloissa vain parhaita materiaaleja sekä nykyaikaista talotekniikkaa, kuten poistoilman lämmöntalteenottoa ja kaikissa tiloissa kiinteät valaistusratkaisut ovat energiatehokkaita led-valaisimia. Suunnittelussa on otettu huomioon luonnonvalon hyödyntäminen ja asuntojen suurimmat ikkunat on suunnattu etelään. 

Meidän
arvot

Yhtyeistyö

Toimivan yhteistyön avain on sujuva ja avoin kommunikointi. Yhteistyökumppanimme ovat arvostettuja, laadukkaita sekä pääsääntöisesti paikallisia toimijoita, joiden kanssa olemme tehneet tiivistä yhteistyötä pitkään.

Luotettavuus

Toimintamme on läpinäkyvää ja haluamme pitää asiakkaamme ajan tasalla rakennusprojektien aikana. Teemme minkä lupaamme huolellisesti ja ammattiylpeydellä. 

Laatu

Huolellinen suunnittelu ja toteutus takaavat lopputuloksen, joka toimii vielä vuosienkin jälkeen. Käytämme vain laadukkaita rakennusmateriaaleja hankkeissamme ulkoa sisätiloihin saakka. 

Asiakas ensin

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki asunnot asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen. Asiakaslähtöiset ratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja kodeista omannäköisiä. 

Haluaisitko kuulla kohteistamme tai toiminnastamme lisää?

Olemme pirkanmaalainen rakennusliike ja  erikoisosaamistamme on modernien sekä laadukkaiden asuintalojen rakentaminen. Kerromme mielellämme lisää kohteistamme ja annamme lisätietoja hankkeista. Ota rohkeasti yhteyttä!