Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso II

Kangasalan ja Tampereen rajalle rakentuvalle uudelle asuinalueelle nousee tyylikäs ja ajatuksella suunniteltu kerrostalokohteemme Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso II. Kohteen rakennustyöt alkavat talvella 2023 ja arvioitu valmistumisaika on talvella 2024. Asuntojen tehokkaat neliöt ja tarkkaan mietityt pohjaratkaisut antavat puitteet sujuvalle arjelle. Suuret ikkunat tuovat tilan tuntua ja luonnonvalo tulvii sisään tehden kodista valoisan. Kodin sydämenä toimii Puustellin korkealuokkainen keittiö. Pintamateriaalit kautta asunnon ovat laadukkaita ja sävymaailma on skandinaavisen selkeä ja lempeä. Suurimmassa osassa asunnoista on mukavuutena oma sauna ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tilaa säästävällä liukuovella. 

Kangasalan Lamminlaakso II:n Faktat

Rissonkatu 59, 36100, Kangasala

1 Kerrostalo | 16 asuntoa
28m² – 69,5m² | 1h+kk – 4h+kk
4 kerrosta
Hissi
Asuntoja, joissa on sauna
Kangasalan kaupungin vuokratontti
Kaukolämpö
Kangasala 10 km | Tampere 15 km

Palveluiden äärellä,
metsän siimeksessä

Kangasalan kaupungissa, Lahdentien varrella sijaitseva Lamminrahka on hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Kangasalan kuin Tampereen keskustan palveluista. Lamminrahkaa ympäröi vehreät metsät ja alueen kohtaamispaikaksi valmistuu oma tori, jossa alueen asukkaat pääsevät nauttimaan yhteisöllisistä tapahtumista. Alueelle on tulossa oma koulukeskus, jossa toimii ala- ja yläaste sekä päiväkoti. Torin ja kävelyraitin ympärille rakentuvat myös päivittäistavarakauppa sekä kahvilat ja ravintolat.

Kodit

Hissillisen kerrostaloyhtiön kodit vastaavat nykypäivän asumisvaatimuksiin toimivalla pohjaratkaisulla ja trendikkäillä materiaalivalinnoilla. Jokaiselle asunnolle on irtaimistovarasto talon pohjakerroksessa ja talon piha-alueelle rakennetaan yhteinen leikki- ja 
oleskelualue tuomaan yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä  myös perheen pienimmille.

1 1. krs 4H + KK + S + P 69,50 m² Varattu Tutustu lisää
2 1. krs 1H + KK + P 28 m² Vapaa Tutustu lisää
3 2. krs 4H + KK + S + P 69,50 m² Varattu Tutustu lisää
4 2. krs 2H + KT + S + P 42 m² Vapaa Tutustu lisää
5 2. krs 1H + KT + S + P 32 m² Vapaa Tutustu lisää
6 2. krs 3H + KT + S + P 53 m² Vapaa Tutustu lisää
7 2. krs 1H + KK + P 28 m² Vapaa Tutustu lisää
8 3. krs 4H + KK + S + P 69,50 m² Varattu Tutustu lisää
9 3. krs 2H + KT + S + P 42 m² Vapaa Tutustu lisää
10 3. krs 1H + KT + S + P 32 m² Vapaa Tutustu lisää
11 3. krs 3H + KT + S + P 53 m² Vapaa Tutustu lisää
12 3. krs 1H + KK + P 28 m² Vapaa Tutustu lisää
13 4. krs 4H + KK + S + P 65,50 m² Vapaa Tutustu lisää
14 4. krs 2H + KT + S + P 42 m² Vapaa Tutustu lisää
15 4. krs 1H + KT + S + P 32 m² Vapaa Tutustu lisää
16 4. krs 3H + KT + S + P 53 m² Vapaa Tutustu lisää

Kerrostalo­asumista tyylistä tinkimättä

Keittiö

Linjakas Puustellin keittiö on varusteltu integroidulla uunilla, tiskikoneella sekä induktioliedellä, jossa integroitu liesituuletin. Keittiöistä olemme suunnitelleet kolme erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi ja omaan tyyliisi sopivan. Kaikki asunnon kiintokalusteet tulevat Puustellilta.

Materiaalit

Ulkoa sisätiloihin saakka materiaaleissa on suosittu laadukkaita ja moderneja materiaaleja. Eteisessä on käytännöllinen laattalattia ja muualla asunnossa veden kestävä Pergon laminaattilattia. 

Asukasmuutokset

Tee kodistasi omasi näköinen ja valitse miellyttävät materiaalit laadukkaasta valikoimastamme  Pintamateriaaleihin vaihtoehtoja on useampia, joista voit valita mieleisesi keittiön kaappeihin, laattoihin sekä lattioihin. Myös lisä- ja muutostyöt ovat mahdollisia rakennuttajan hyväksymänä.

Tutustu tyyliimme

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja Kodixin tyyliin rakentaa nykyaikaisia koteja. Virutaaliesittelyssä esimerkkiasuntona on rakentamamme rivitalokohde, jossa on käytetty samoja materiaaleja, kuin rakenteilla olevissa kohteissamme. Astu sisään asuntoon ja kuvittele kotisi tänne!

Ennakkovaraus & lisätiedot

Voit varata ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevasta kohteesta mieleisesi asunnon helposti netissä tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Ennakkovaraus ei ole sitova ja voit perua sen ilman perusteluja. Myyjämme antaa mielellään lisätietoja kohteesta.

Kimmo Laaksonen
044 757 7899
myynti@rakennuskodix.fi