Asunto Oy Kangasalan Onnenlaakso

Rivitaloyhtiö Asunto Oy Kangasalan Onnenlaakso valmistui Kangasalan Vatialaan syksyllä 2022. Toimivat ja tyylikkäät nelikot ja viisikot on suunniteltu erityisesti lapsiperheen arkea ajatellen. Materiaalivalinnat ovat tasokkaita ja huomiota on kiinnitetty pieniinkin yksityiskohtiin, jotka lisäävät asumismukavuutta, kuten terassin liukuva lasiovi, korkealuokkainen Puustellin keittiö ja kestävä vinyylilankkulattia. Vatialasta taittuu matka niin Tampereen keskustaan kuin Kangasalankin keskustaan vaivattomasti julkisen liikenteen kyydissä tai autoillen.

Kangasalan Onnenlaakson Faktat

Vatialantie 26, 36240 Kangasala

3 Rivitaloa | 17 asuntoa
87m² – 109m² | 4h+k – 5h+k
1 -2 kerrosta
17 autokatospaikkaa
Kangasalan kaupungin vuokratontti
Maalämpö | Energialuokka A2018
Kangasala 8 km | Tampere 14 km

Sujuvat
liikenneyhteydet ja kattavat palvelut

Vatiala on eloisa kaupunginosa aivan Kangasalan ja Tampereen rajan tuntumassa. Vatialan koulu vain kivenheiton päässä ja alueella toimii kaksi päiväkotia. Oma lähikauppa on pienen kävelymatkan päässä ja autolla hurauttaa Kangasalan Prisman palvelukeskukseen muutamassa minuutissa. Lähistöltä löytyy myös kirjasto sekä terveysasema. Vatialassa on loistavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Kaarinanpolku kulkee Vatialan halki ja talvisin hiihtoladut lähtevät koululta. Lähistöllä sijaitseva Liutun uimaranta on todellinen kesäkeidas kioskeineen ja SUP-lautoineen!

Kodit

Kolmen rivitalon ja 17 asunnon moderni kokonaisuus Asunto Oy Kangasalan Onnenlaakso valmistui Vatialaan syksyllä 2022. Onnenlaakson kaikki asunnot ovat valoisia, avaria sekä pohjaratkaisuiltaan tehokkaita. Jokaisessa asunnossa on olohuoneen jatkeena lasitettu terassi, Puustellin kiintokalusteet, kiinteä led-valaistus ja tyylikäät pesu- ja saunatilat.

A1 5H + K 109 m² Myyty Tutustu lisää
A2 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
A3 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
A4 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
A5 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
A6 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
A7 5H + K 109 m² Myyty Tutustu lisää
B8 5H + K 109 m² Myyty Tutustu lisää
B9 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
B10 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
B11 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
B12 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
B13 4H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää
B14 5H + K 109 m² Myyty Tutustu lisää
C15 4H + K 87 m² Myyty Tutustu lisää
C16 4H + K 87 m² Myyty Tutustu lisää
C17 5H + K 97 m² Myyty Tutustu lisää

Mukavuuksia ja ajattomia valintoja

Keittiö

Keittiö ja muut kodin kiintokalusteet ovat Puustellin laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta. Keittiö on tasokkaasti varusteltu ja sieltä löytyy muun muassa moderni induktioliesi. Tyylikäs keittiö toimii kodin kohtaamispaikkana yhdistyen tilavaaan olohuoneeseen.

Materiaalit

Moderni ja ajaton sisustus muodostuu laadukkaista materiaaleista. Lattiamateriaaliksi on valittu kestävä Pergon vinyylilankku. Kylpytiloissa on nykyaikaiset Oraksen sadesuihkut ja saunapaneelit sekä lauteet ovat paikallisen Karavan kädenjälkeä.

Lämmitys

Mukavuutta asumiseen tuo vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa. Lämmön lähteenä on ekologinen ja edullinen maalämpö. Ilmanvaihto on koneellinen lämmöntalteenotolla.

Tervetuloa virtuaali­kierrokselle uuteen kotiisi

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan kodin neliöihin, pohjaan ja tyyliin konkreettisesti. Esimerkkiasunnon pohja on sama, kuin valmistuvien kohteiden. Astu sisään asuntoon ja kuvittele kotisi tänne!

Ennakkovaraus & lisätiedot

Voit varata ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevasta kohteesta mieleisesi asunnon helposti netissä tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Ennakkovaraus ei ole sitova ja voit perua sen ilman perusteluja. Varattuasi rakenteilla olevan asunnon teemme asuntokaupat pian varauksesi jälkeen.

Kimmo Laaksonen
045 114 8453
myynti@rakennuskodix.fi