Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso

Uudelle asuinalueelle Kangasalan Lamminrahkaan rakentuu moderni paritaloyhtiö Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso, johon valmistuu yhteensä kahdeksan asuntoa. Nykyajan asumisen tarpeisiin suunnitellut asunnot ovat kahdessa tasossa ja arjen toimivuus on huomioitu asuntojen pohjaratkaisuissa. Tyylikkäät pintamateriaalit tekevät kodista skandinaavisen raikkaan ja harmonisen sisustuksen kruunaa korkealuokkainen Puustellin keittiö laadukkailla kodinkoneilla varusteltuna. Aktiiviseen elämäntyyliin ja lapsiperhearkeen sopiva Lamminlaakso tarjoaa viihtyisät oleskelutilat kotoiluun ja ihanteelliset puitteet ulkoiluun. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2023.

Kangasalan Lamminlaakson Faktat

Haltijankaari 5, 36100 Kangasala

4 Paritaloa | 8 asuntoa
101,5m² – 106m² | 4h+kk – 5h+kk
2 kerrosta
9 autopaikkaa
Kangasala 10 km | Tampere 15 km

Lamminrahkassa luonto yhdistyy
urbaaniin asumiseen

Kangasalan kaupungissa, Lahdentien varrella sijaitseva Lamminrahka on hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Kangasalan kuin Tampereen keskustan palveluista. Lamminrahkaa ympäröi vehreät metsät ja alueen kohtaamispaikaksi valmistuu oma tori, jossa alueen asukkaat pääsevät nauttimaan yhteisöllisistä tapahtumista. Alueelle on tulossa oma koulukeskus, jossa toimii ala- ja yläaste sekä päiväkoti. Torin ja kävelyraitin ympärille rakentuvat myös päivittäistavarakauppa sekä kahvilat ja ravintolat.

Kodit

Asunto Oy Lamminlaakson kodit ovat avaria ja tilavia, toimivaan arkeen suunniteltuja. Asunnoissa on olohuoneen jatkeena terassi, joka tuo viihtyisyyttä ja maksimoi tilantuntua.  Makuuhuoneet ovat helposti sisustettavissa kunkin asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja jokaisen asunnon sisäänkäynnin vieressä on varasto. Piha-alueelle rakennetaan yhteinen leikki- ja oleskelualue joka tuo yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä asukkaille.

A1 4H + KK + HARR + S 101,5 m² Varattu Tutustu lisää
A2 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää
B3 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää
B4 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää
C5 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää
C6 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää
D7 5H + KK + S 106 m² Varattu Tutustu lisää
D8 5H + KK + S 106 m² Vapaa Tutustu lisää

Valinnat, jotka kestävät aikaa ja katseita

Keittiö

Linjakas Puustellin keittiö on varusteltu integroidulla uunilla, tiskikoneella sekä induktioliedellä, jossa integroitu liesituuletin. Keittiöistä olemme suunnitelleet kolme erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi ja omaan tyyliisi sopivan. Kaikki asunnon kiintokalusteet tulevat Puustellilta.

Materiaalit

Sisustuksessa näkyvät luonnollisen pehmeät sävyt sekä skandinaavisen tyylin ajattomat trendit. Lattiamateriaaliksi on valittu innovatiivinen Pergon laminaattilattia, joka on veden kestävä. Kylpytiloissa on italialaiset Atlas Concorden suuret seinälaatat ja 5×5 cm mosaiikkilaatat lattiassa. Saunapaneelit sekä lauteet ovat paikallisen Karavan kädenjälkeä.

Lämmitys

Mukavuutta asumiseen tuo vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa. Lämmön lähteenä on edullinen ja luotettava kaukolämpö. Ilmanvaihto on koneellinen lämmöntalteenotolla.

Tervetuloa virtuaali­kierrokselle uuteen kotiisi

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan kodin neliöihin ja pohjaan konkreettisesti. Esimerkkiasunnon pohja on sama, kuin valmistuvien kohteiden. Astu sisään asuntoon ja kuvittele kotisi tänne!

Ennakkovaraus & lisätiedot

Voit varata ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevasta kohteesta mieleisesi asunnon helposti netissä tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Ennakkovaraus ei ole sitova ja voit perua sen ilman perusteluja. Varattuasi rakenteilla olevan asunnon teemme asuntokaupat pian varauksesi jälkeen.

Kimmo Laaksonen
045 114 8453
myynti@rakennuskodix.fi