Asunto Oy Tampereen Aurinkolaakso

Vuoreksen Isokuusen alueella sijaitsevat rivitaloyhtiöt Asunto Oy Tampereen Aurinkolaakso 1, 2 ja 3 ovat valmistuneet vuosina 2020–2021. Kaksikerroksisissa rivitaloissa on erinomaiset pohjaratkaisut ja suunnittelussa on otettu huomioon pienetkin yksityiskohdat sujuvaa arkea parantamaan. Tyylikkät materiaalivalinnat kautta linjan sekä trendikäs ja suuri olokeittiö tekevät asunnosta tasokkaan ja viihtyisän. Näyttävä Puustellin keittiö ja linjakkaat Gradon lasikaiteiset portaat toimivat kodin katseenvangitsijoina. Asunto Oy Tampereen Aurinkolaakso 3:ssa löytyy autokatospaikka sekä toinen autopaikka aivan kotioven edustalta. 

Tampereen Aurinkolaakson faktat

Isokuusen alue, Vuores, Tampere

3 Rivitaloa | 29 asuntoa
96m² – 108m² | 4h+k+s – 5h+k+s
1-2 kerrosta
Lasitettu terassi ja parveke
Tampereen kaupungin vuokratontti
Kaukolämpö | Vesikiertoinen lattialämmitys
Tampereen keskusta 9 km

Viihtyisä
Vuores on lapsiperheiden unelma

Vuores on Tampereen yksi suosituimmista asuinalueista, eikä suotta. Vuosien aikana Vuoreksesta on kehittynyt yhteisöllinen ja trendikäs asuinalue, josta on lyhyt matka kaikkien tarvittavien palveluiden ääreen. Vehreä ympäristö, monipuoliset lenkkimaastot, lukuisat puistot ja tuoreet päiväkodit ja koulut tekevät Vuoreksesta houkuttelevan paikan asettua kodiksi. Matka Tampereen keskustaan taittuu autolla noin 15 minuutissa ja julkinen liikenne niin keskustaan kuin Hervannan suuntaan toimii hyvin.

Kodit

Asunto Oy Tampereen Aurinkolaakson 29 asunnon moderni kokonaisuus on valmistunut Vuorekseen vuonna 2020. Aurinkolaakson asunnot sijaitsevat rauhallisella ja suojaisalla paikalla. Asuntojen pohjaratkaisut sopivat hyvin aktiiviseen arkeen. Yläkerrasta löytyy pesutila kodinhoitotiloineen sekä sauna ja makuuhuoneet. Alakerrasta avautuu avara keittiö ja olohuone, jossa tilaa on yhteensä jopa 30,5 neliötä. 

Kestävät valinnat toimivaan arkeen

Keittiö

Keittiö ja muut kodin kiintokalusteet ovat Puustellin laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta. Keittiö on tasokkaasti varusteltu ja sieltä löytyy muun muassa moderni induktioliesi. Tyylikäs keittiö toimii kodin kohtaamispaikkana yhdistyen tilavaaan olohuoneeseen.

Materiaalit

Moderni ja ajaton sisustus muodostuu laadukkaista materiaaleista. Lattiamateriaaliksi on valittu kestävä Pergon vinyylilankku. Kylpytiloissa on nykyaikaiset Oraksen sadesuihkut ja saunapaneelit sekä lauteet ovat paikallisen Karavan kädenjälkeä.

Lämmitys

Mukavuutta asumiseen tuo vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa. Lämmön lähteenä on edullinen ja luotettava kaukolämpö. Ilmanvaihto on koneellinen lämmöntalteenotolla.

Tervetuloa virtuaali­kierrokselle uuteen kotiisi

Virtuaalikierroksella pääset tutustumaan kodin neliöihin, pohjaan ja tyyliin konkreettisesti. Esimerkkiasunnon pohja on sama, kuin valmistuvien kohteiden. Astu sisään asuntoon ja kuvittele kotisi tänne!

Lisätiedot

Kohde on luovutettu ja asunnot myyty.

Ennakkovaraus & lisätiedot

Voit varata ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevasta kohteesta mieleisesi asunnon helposti netissä tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Ennakkovaraus ei ole sitova ja voit perua sen ilman perusteluja. Varattuasi rakenteilla olevan asunnon teemme asuntokaupat pian varauksesi jälkeen.

Kimmo Laaksonen
045 114 8453
myynti@rakennuskodix.fi