top of page
Якорь 1

KUVAUS

Moderni paritaloyhtiö lapsiperheystävällisessä Kangasalan Lamminrahkassa. Asunto Oy Kangasalan Lamminlaaksoon rakentuu neljä kaksikerroksista paritaloa, jonne tulee yhteensä 8 modernia asuntoa. Yhtiön rakentaminen aloitetaan syksyllä 2022 ja valmistuu syksyllä 2023.  Lamminlaakson kaikki asunnot ovat valoisia, avaria ja pohjaratkaisultaan tehokkaita. Asuntojen olohuoneiden suurista ikkunoista tulvii sisään lämmintä luonnonvaloa ja muodostaa upean kokonaisuuden ruokailutilan ja keittiön kanssa. Olohuoneen jatkeena toimii  terassi, joka tuo viihtyisyyttä ja maksimoi tilantuntua. Asuntoihin on valittu kauniit ja korkealuokkaiset pintamateriaalit: Puustellin keittiöt sekä kaikki kiintokalusteet, Gradon Kaita-portaat ja lasikaiteet.  Asuntojen makuuhuoneet ovat helposti sisustettavissa kunkin asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Jokaisen asunnon sisäänkäynnin vieressä on varasto. Piha-alueelle rakennetaan yhteinen leikki- ja oleskelualue joka tuo yhteisöllisyyttä ja viihtyisyyttä asukkaille. Pirkanmaalainen Rakennus Kodix Oy toteuttaa koko As Oy Kangasalan Lamminlaakso-hankkeen. Yhteistyökumppaneina käytetään vain alan parhaita toimijoita. Rakennus Kodix on erikoistunut suunnittelussa ja rakentamisessa ottamaan huomioon nykyajan lapsiperheiden tarpeet.  Kuvat ovat visualisointikuvia tai valokuvia vastaavista aiemmista kohteista.

HALTIJANKAARI 3 (wecompress.com)
HALTIJANKAARI 1
HALTIJANKAARI 4 (wecompress.com)
HALTIJANKAARI 2 (wecompress.com)
VATIALANTIE_INT_A70_C001_draft01
VATIALANTIE_INT_A70_C002_draft01
Keittiö_HR
Sauna_HR
Yksityiskohta extra_HR
Kylpyhuone_HR
WC_HR
Kylpyhuone extra_HR
WC (1)_HR
Makuuhuone_HR

KOHDETIEDOT JA MATERIAALIT

Asuntopohjat
Materiaaliesite
Asemakuva
Vastikearviot
Rakennustapaseloste

Taloyhtiö

Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso

Osoite 

Haltijankaari 5, 36100, Kangasala

Tontin omistus
Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso hallitsee vuokraoikeuden nojalla tonttia nro 13 Kangasalan kaupungin korttelissa nro 1519 sekä omistaa ja hallitsee tälle tontille rakennettavia asuinrakennuksia. Yhtiön omistamissa rakennuksissa on huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta enin osavarattu osakkeenomistajille asuinhuoneistoiksi.

Asunnot

Huon. nro

A1

A2

B3

B4

C5

C6

D7

D8

Tyyppi

 

4h+kk+harr+s

Huon p-ala

101,5m2

    Status

  • varattu

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

5h+kk+s

106m2

  • varattu

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

5h+kk+s

106m2

  • vapaa

200 YHDISTELMÄASEMAPIIRROS.png

Ennakkovaraaminen ja varaaminen – ajoissa oleminen kannattaa

Voit varata ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevasta kohteesta mieleisesi asunnon helposti netissä tai puhelimitse. Molemmissa tapauksissa lähetämme sinulle varausvahvistuksen sähköpostitse. Ennakkovaraus ei ole sitova ja voit perua sen ilman perusteluja. Varattuasi rakenteilla olevan asunnon teemme asuntokaupat pian varauksesi jälkeen.

242.png
244.png

Asunto myynnissä

Asunto varattu

Asunto myyty

243.png

Virtuaaliesitys aikaisemmin toteutetuista samantyyppisistä kohteista

Якорь Ota yhteyttä

ota yhteyttä

Viestinne on vastaanotettu. Kiitos yhteydenotosta.

Esittelee
ja myy
Kimmo Laaksonen
0451148453
myynti@rakennuskodix.fi

Alkuun

© 2022 Rakennus Kodix Oy.

 

bottom of page